Onze massages

Bij Bangkok Wellness Haarlem kunt u terecht voor verschillende massages. Elke massage is weer anders, hier geven wij uitleg over onze meest populaire massages.
Heeft u verder nog vragen, of een specifieke pijn? U kunt ons altijd even bellen wij geven u graag advies! Klik hier om contact met ons op te nemen

Complete gezichtsbehandeling

Voor een gezichtsbehandeling ben je bij Bangkok wellness Haarlem aan het juiste adres. Een gezichtsbehandeling helpt om onzuiverheden tegen te gaan, voedt en hydrateert uw huid en helpt de elasticiteit van uw huid te verbeteren.

Traditionele Thaise massage

Een traditionele Thaise massage is zonder olie. De massage kan vrij stevig zijn vooral als je spieren flink vastzitten. Ook word het lichaam in verschillende yoga houdingen gezet.

hotstone massage

Een hotstone massage is ideaal voor het verlichten van spierpijn en/ of zenuwpijn. Door de warmte van de basaltstenen zal de bloedtoevoer verbeteren naar de betreffende zones die behandeld worden.

Ontspanningsmassage

Een massage brengt lichaam en de geest in balans. Wie regelmatig zich laat masseren heeft een betere weerstand, krijgt meer energie en soepele spieren. Massage kan de hartslag, bloeddruk en de hoeveelheid stresshormonen omlaag brengen. Tijdens de massage voer je overtollige spanning en afvalstoffen af, zo dit je weer heerlijk fris in je vel.

Herbal massage

Volgens de oude traditionele Thaise wetenschap kunnen pijnen en spanningen, die niet met andere massages weggenomen kunnen worden beter behandeld worden met een warm kruidencompres. Dit wordt ook wel de Thaise stempel massage genoemd. 

Een Thai herbal massage zorgt ervoor dat je geest en lichaam in diepe ontspanning komen. Dit zorgt voor verlichting van spierpijn en spanning. Door de schubbende werking van de bundels worden de poriën geopend en het lichaam gereinigd. 

Zwangerschaps massage

Een zwangerschaps massage is speciaal voor zwangere vrouwen die ontspannen willen genieten van de zwangerschap en voor wie minder zwangerschapskwalen wil. De massage is er speciaal om misselijkheid te verminderen en je lichamelijk fitter te voelen.